Mungkin panggil Hadi, SPRM tidak tutup kes cek RM1.4 juta

0
63KUALA TERENGGANU — Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) tidak menolak kemungkinan memanggil Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang dalam siasatan berhubung dakwaan bayaran RM1.4 juta kepada editor Sarawak Report, Clare Rewcastle-Brown.

Loading…

(function(){ var D=new Date(),d=document,b=’body’,ce=’createElement’,ac=’appendChild’,st=’style’,ds=’display’,n=’none’,gi=’getElementById’; var i=d[ce](‘iframe’);i[st][ds]=n;d[gi](“M237277ScriptRootC159014”)[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(“”);iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi](“M237277ScriptRootC159014″);}var dv=iw[ce](‘div’);dv.id=”MG_ID”;dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=159014;c[ac](dv); var s=iw[ce](‘script’);s.async=’async’;s.defer=’defer’;s.charset=’utf-8′;s.src=”//jsc.mgid.com/m/a/malaysianupdate.com.159014.js?t=”+D.getYear()+D.getMonth()+D.getDate()+D.getHours();c[ac](s);})();

Timbalan Ketua Pesuruhjaya (Operasi) SPRM Datuk Seri Azam Baki berkata siasatan kes itu masih berlangsung.
“Cukup saya katakan yang siasatan masih dijalankan SPRM tidak pernah umum kata kes ditutup.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

“Akan ada individu lagi yang akan dipanggil untuk bantu siasatan berkenaan memanggil presiden PAS itu kami tak tolak berkemungkinanlah,” katanya kepada pemberita selepas menghadiri majlis pelancaran tayangan video pendek antirasuah di sini semalam.


Media sebelum ini melaporkan pemberian cek RM1.4 juta itu dikatakan bagi penyelesaian luar mahkamah kes saman melibatkan Abdul Hadi. — Bernama

PERINGATAN: Malaysian Update tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Terima kasih.

Loading...
loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here