Sayang bini, anak sumbat mak rumput!

0
40SEORANG lelaki dilihat cuba memaksa ibunya makan rumput gara-gara warga emas itu bergaduh dengan isterinya.


Dia kini terpaksa membuat permohonan maaf secara terbuka selepas seorang penduduk kampung memberitahu wartawan di China bahawa wanita itu, yang berusia 80-an dipercayai menghidap Alzheimer.

Loading…

(function(){ var D=new Date(),d=document,b=’body’,ce=’createElement’,ac=’appendChild’,st=’style’,ds=’display’,n=’none’,gi=’getElementById’; var i=d[ce](‘iframe’);i[st][ds]=n;d[gi](“M237277ScriptRootC159014”)[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(“”);iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi](“M237277ScriptRootC159014″);}var dv=iw[ce](‘div’);dv.id=”MG_ID”;dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=159014;c[ac](dv); var s=iw[ce](‘script’);s.async=’async’;s.defer=’defer’;s.charset=’utf-8′;s.src=”//jsc.mgid.com/m/a/malaysianupdate.com.159014.js?t=”+D.getYear()+D.getMonth()+D.getDate()+D.getHours();c[ac](s);})();Video itu dirakam di kampung Dinjia, wilayah Hunan dan lelaki itu hanya dikenali dengan nama keluarga, Liang.


Penduduk kampung berkenaan, Zhao Longcan berkata insiden berlaku pada 13 Julai selepas timbul perselisihan faham berhubung kegunaan rumah ibunya.


Longcan berkata akibat pertengkaran itu, lelaki terbabit telah menyumbat rumput ke dalam mulutnya ibunya supaya dia diam, menurut KanKan News.


Penduduk kampung memerintahkan dia menulis permintaan maaf kepada awam.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});Dia menulis: “Saya paksa ibu saya makan rumput kerana dia bertengkar dengan isteri saya. Sebagai seorang anak, saya bersalah. Tolong jangan contohi saya. Saya minta maaf, ibu.”


Siasatan polis telah dilancarkan.

PERINGATAN: Malaysian Update tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Terima kasih.

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here