Remaja gergaji leher sendiri

0
39PEMUDA mati disyaki menggergaji leher sendiri selepas dipercayai dihalang mengikuti aktiviti kumpulan keagamaan oleh ibu bapanya di Taman Nuri, dekat Batu 7, Sandakan, semalam.

Loading…

(function(){ var D=new Date(),d=document,b=’body’,ce=’createElement’,ac=’appendChild’,st=’style’,ds=’display’,n=’none’,gi=’getElementById’; var i=d[ce](‘iframe’);i[st][ds]=n;d[gi](“M237277ScriptRootC159014”)[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(“”);iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi](“M237277ScriptRootC159014″);}var dv=iw[ce](‘div’);dv.id=”MG_ID”;dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=159014;c[ac](dv); var s=iw[ce](‘script’);s.async=’async’;s.defer=’defer’;s.charset=’utf-8′;s.src=”//jsc.mgid.com/m/a/malaysianupdate.com.159014.js?t=”+D.getYear()+D.getMonth()+D.getDate()+D.getHours();c[ac](s);})();Mayat pemuda berusia 19 tahun itu ditemui bapanya dalam keadaan berlumuran darah di belakang dapur rumah pada 12.30 tengah malam.


Difahamkan, hasil pemeriksaan terhadap fizikalnya mendapati mangsa parah pada leher dan badan disyaki kesan gergaji sepanjang 30 sentimeter.


Ketua Polis Daerah Sandakan, Asisten Komisioner Mohd Azhar Hamin berkata, pemuda itu dilaporkan mengalami kemurungan sejak tiga hari lalu selepas ibu bapanya melarang dia mengikuti aktiviti keagamaan.


“Lelaki ini adalah ahli kumpulan keagamaan yang aktif di daerah ini. Siasatan awal mendapati dia dibawa ke Lapangan Terbang Sandakan untuk dihantar bekerja di Kuala Lumpur, kelmarin namun dia enggan pergi sebelum dibawa pulang ke rumah.


“Selepas pulang dia tidak berbual dengan ibu bapanya sehinggalah ditemui terbaring dalam keadaan terlentang dan berlumuran darah,” katanya ketika dihubungi.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});Mohd Azhar berkata, ketika ditemui tangan kiri mangsa masih memegang sebilah gergaji yang terletak pada dada.


“Pemeriksaan ke atas mayatnya tidak menemui sebarang luka akibat pergelutan. Mayat kemudian dihantar ke Hospital Duchess of Kent Sandakan untuk bedah siasat dan kes diklasifikasikan sebagai mati mengejut,” katanya.


-mynetro

PERINGATAN: Malaysian Update tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Terima kasih.

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here