Buvac bakal ganti Wenger?

0
44PEMBANTU Pengurus Liverpool Zeljko Buvac dikhabarkan akan dilantik sebagai pengendali baharu Arsenal.


Menurut laporan di Bosnia, Buvac telah meninggalkan Liverpool selepas tidak lagi sebulu dengan Jurgen Klopp.

Loading…

(function(){ var D=new Date(),d=document,b=’body’,ce=’createElement’,ac=’appendChild’,st=’style’,ds=’display’,n=’none’,gi=’getElementById’; var i=d[ce](‘iframe’);i[st][ds]=n;d[gi](“M237277ScriptRootC159014”)[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(“”);iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi](“M237277ScriptRootC159014″);}var dv=iw[ce](‘div’);dv.id=”MG_ID”;dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=159014;c[ac](dv); var s=iw[ce](‘script’);s.async=’async’;s.defer=’defer’;s.charset=’utf-8′;s.src=”//jsc.mgid.com/m/a/malaysianupdate.com.159014.js?t=”+D.getYear()+D.getMonth()+D.getDate()+D.getHours();c[ac](s);})();Namun pihak pengurus The Reds menafikan dakwaan mengejutkan itu.


Liverpool menegaskan tindakan Buvac angkat kaki adalah atas alasan peribadi dan pemergiannya tidak akan memberi kesan kepada kelab itu.


Namun, menurut Pravda BL, Buvac sebenarnya sudah berbincang dengan Arsenal berhubung tawaran sebagai pengganti Arsene Wenger yang akan meninggalkan kelab itu pada hujung musim ini.


Malah, Buvac didakwa sudah mengatur segalanya untuk kempen baharu Arsenal.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});Pravda BL antara media yang pernah membuat laporan eksklusif mengenai Klopp akan menyertai Liverpool pada Oktober 2015.


Khabar angin itu sedikit sebanyak menjejaskan persediaan Liverpool menjelang aksi separuh akhir kedua Liga Juara-Juara menentang Roma awal pagi Khamis.


Beberapa nama turut dikaitkan dengan Arsenal antaranya Massimiliano Allegri, Luis Enrique dan Carlo Ancelotti.


-MstarOnline

PERINGATAN: Malaysian Update tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Terima kasih.

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here