Header Ads

Pukul Ustaz Dengan Kayu Lepas Tahu Anak DicabulKES salah laku seks membabitkan kanak-kanak bukan merupakan perkara baharu dan ia sering dlaporkan di dada akhbar mahupun di media-media elektronik.


Loading...

Terbaharu, dalam satu kejadian di Timur Tengah, seorang ibu mengambil keputusan sendiri memghukum seorang ‘ustaz’ selepas mendapat tahu anak perempuannya dicabul ketika mereka berkunjung di sebuah masjid.
Lapor beberapa portal berita tempatan, wanita itu membawa semula anak perempuannya ke masjid berkenaan selain memukul ustaz terbabit dengan menggunakan sebatang kayu.
Kejadian itu malah turut berjaya dirakam dan tersebar menerusi laman sosial, manakala ketika dipukul lelaki berkenaan seolah-olah dilihat meminta bantuan daripada orang di sekeliling.
Ketika membuat ‘serangan’ itu, wanita terbabit sempat mengajar anak perempuannya bahawa tiada yang lebih berharga atau penting daripada maruah diri sendiri.


Video aksi berani wanita itu mempertahankan maruah anaknya dengan memukul ustaz tersebut telah menerima sebanyak 1.04 juta tontonan sehingga kini. – MYNEWSHUB.CC

No comments


Loading...