Header Ads

Pakar Bedah Terkejut, Tumor Yang Disangka Kanser Rupa-Rupanya...


Seorang lelaki berusia 28 tahun, kerap mengalami sakit dada dan batuk darah telah disahkan menghidap kanser daripada doktor yang merawatnya. 

Loading...

"Kami 100 peratus yakin! Kami sudah melakukan X-ray dan mendapati apa yang kelihatan sama seperti tumor.  Saya telah berulang kali melihat imbasan scan X-ray dan kerana itulah telah memutuskan untuk melakukan pembedahan."- Pakar Bedah Vladimir Kamashev.Sebelum memindahkan sebahagian besar paru-paru lelaki tersebut, pakar bedah mengambil sebahagian tisu untuk disiasat. 

"Saya sangka saya sedang berhalusinasi, saya minta bantuan pembantu saya untuk melihat.  Mari lihat ini! Kita ada pokok Fir di sini!""Pembantu saya melihatnya dan terkejut.  Saya mengelip mata sebanyak tiga kali untuk memastikan bahawa saya benar-benar melihat pokok itu," 


Keseluruhan pakar penyelamat mempercayai, batuk berdarah yang dialami oleh Artyom adalah disebabkan oleh ketajaman hujung pokok tersebut yang mencucuk kapilari darah.  Mereka juga bersependapat bahawa pesakit telah tertelan biji benih pokok Fir itu dan tumbuh didalam paru-parunya."Ia sangat menyakitkan, tapi jujur saya katakan saya tidak merasakan apa-apa objek asing didalam tubuh ini.  Saya lega, ia bukan kanser." 

Siakapkeli.my 

Sumber: Daily Mail

No comments


Loading...