Header Ads

‘We Love You, Bag’ – Foto Lucu Pekerja AirAsia Mohon Maaf & Cium Bagasi Penumpang


Baru-baru ini viral di media sosial video yang menyaksikan pekerja sebuah syarikat penerbangan mencampakkan bagasi penumpang. Pemilik syarikat penerbangan itu bagaimanapun telah memohon maaf atas insiden terbabit.

Loading...

Susulan kejadian tersebut, seorang pekerja syarikat penerbangan tersebut berkongsi foto kelakar memeluk bagasi penumpang sebagai tanda memohon maaf. Mereka mengakui akan kesilapan yang telah dilakukan.

Berikut kami kongsikan foto lucu #kissthebag sebagai tanda memohon maaf kepada semua pelanggan syarikat penerbangan berkenaan.

Kami insan biasa yang mempunyai kelemahan

pasukan pekerja pengendalian bagasi penerbangan memohon maaf atas kesilapan tersebut. Kali ini mereka tampil dengan foto-foto memeluk bagasi dengan penuh kasih sayang.

Feeling sangat tu
Pecah perut gelak baca komen-komen netizen ini. Lain macam reaksi ciuman setiap krew bagasi ini. Feeling habis !

Beg awek rupanya…
Ini antara komen lucu dari pelanggan penerbangan berkenaan. Rupanya, bagasi ini milik seorang gadis cantik yang menggunakan khidmat syarikat ini.


Maafkan kamiBeg LGBT
Boleh tahan kelakar juga netizen ini. Boleh pula dia orang fikir bagasi itu LGBT. Ini mesti sebab tali berwarna yang ikat beg itu, kan?

‘Nak kena samak ke apa ni?

Ramai pula netizen terkejut dengan apabila ternampak gambar beg mereka dicium krew bagasi. Siap nak kena samak lagi. Jijik sangat bagasi kena cium dengan krew lelaki? Hahaha…


Credit: Mohd Amir IzzatNo comments


Loading...