Header Ads

(VIDEO) Detik Cemas Bapa Ini Terpaksa Lempar Anak Berusia 11 Bulan Dan 3 Tahun Dari Tingkat 5 Bangunan Untuk Selamatkan Mereka Dari KebakaranKejadian terjadi di bandar Strunino, Moscow, video yang akan anda lihat dibawah ini merakamkan detik cemas sebuah keluarga terpaksa mencampak anak-anak mereka daripada tingkap dan melompat keluar dari tingkat 5 sebuah apartment yang mengalami kebakaran yang teruk.

Rakaman menunjukkan segerombolan penduduk sekitar lain berkumpul dibawah bangunan untuk menangkap mereka dari atas.  Beruntung, kesemua mangsa dapat diselamatkan walau si ayah, Vitaly, mengalami sedikit kecederaan ringan.

Loading...


Dalam keadaan panik itu mereka berjaya keluar daripada rumah tersebut namun terperangkap apabila kawasan tangga kecemasan apartment tersebut juga terbakar dijilat api!

Oleh itu, mereka tiada pilihan lain kecuali melompat dari tingkat 5 apartment terbabit.

Vitaly telah mengambil sebuah permaidani dan melemparkannya ke bawah tempat orang ramai berkumpul serta menggulung anak-anaknya dengan selimut sebagai persediaan sebelum mencapak mereka kebawah.

Zhenyu, 11 bulan menghadapi sakit jantung antara yang pertama dicampak dari dalam rumah keluar tingkap bagi terhindar daripada asap tebal akibat kebakaran tersebut.Xenia, anak kedua, dan ibunya, Elena kedua-dua mereka mendarat dengan selamat.Terakhir, Vitaly terpaksa membuat lompatan untuk menyelamatkan dirinya.Namun, dia akhirnya mengalami kecederaan dan terpaksa digegaskan ke hospital.  Menurut laporan media, mereka masih belum mengetahui punca berlakunya kebakaran tersebut tapi apa yang penting nyawa keluarga diutamakan dahulu.Sumber: Elite Readers

No comments


Loading...