Header Ads

SELEBRITI “Ada sebab kenapa tolak semua tawaran…” – Mia Ahmad mohon maaf, umum sudah hamil


Harapan pelakon cantik Mia Ahmad untuk memiliki cahaya mata bakal tercapai setelah mendirikan rumah tangga dengan penjaga gol pasukan bola sepak Johor Darul Takzim (JDT), Mohd Izham Tarmizi Roslan pada awal tahun lalu.

Loading...Pengumuman dibuat menerusi laman Instagram miliknya semalam, meskipun pada mulanya dia agak bimbang untuk memaklumkan tentang kehamilan itu kerana pernah mengalami keguguran beberapa bulan lalu.

A post shared by Mia Ahmad (@mia.ahm4d) on


Saya ingin memohon maaf kepada semua pihak produksi kerana menolak tawaran berlakon, kemunculan di majlis-majlis tertentu, temu bual, dan juga beberapa program kerana kesihatan diri yang tidak mengizinkan. Saya juga ingin memohon maaf kepada pihak media kerana tidak menjawab panggilan dan juga whatsapp. 


Dengan rasa syukur, saya ingin mengumumkan saya kini hamil. Ini bukanlah perkara mudah untuk saya umumkan mengenai kehamilan ini dan saya juga sedikit takut kerana beberapa bulan yang lalu saya mengalami keguguran.
Rata-rata peminat pelakon drama Jejak Karmila itu turut meluahkan rasa syukur dan mengucapkan tahniah serta menasihati Mia untuk menjaga kesihatan dengan sebaik mungkin.

Alhamdulillah, tahniah


Jaga diri dan kesihatan


Sumber : Mia Ahmad

No comments


Loading...