Header Ads

'Saya Kecewa Dan Sedih, Itu Saja. Namun Tidak Akan Halang Untuk Bekerja Kuat Pastikan Kemenangan Pakatan Harapan' - Zuraida


Ketua Wanita PKR Zuraida Kamaruddin berkata beliau tidak lagi kisah mengenai siapa calon perdana menteri Pakatan Harapan (HARAPAN).

Sebaliknya, anggota Parlimen Ampang itu berkata beliau kini menumpukan usaha untuk memastikan gabungan parti pembangkang itu mencapai kemenangan pada pilihan raya umum akan datang.

"Sekarang kita akan terus buat kerja untuk menang. It doesn't matter now who is PM (tidak kisah sekarang, Ketua Wanita PKR Zuraida Kamaruddin berkata beliau tidak lagi kisah mengenai siapa calon perdana menteri Pakatan Harapan (HARAPAN).


Loading...

Memetik laporan Malaysiakini, sebaliknya, anggota Parlimen Ampang itu berkata beliau kini menumpukan usaha untuk memastikan gabungan parti pembangkang itu mencapai kemenangan pada pilihan raya umum akan datang.

"Sekarang kita akan terus buat kerja untuk menang. It doesn't matter now who is PM (tidak kisah sekarang siapa jadi PM)," katanya pada sidang akhbar di Ampang, Selangor malam tadi.

Beliau berkata demikian ketika diminta mengulas mengenai bantahan terhadap langkah HARAPAN menamakan Tun Dr Mahathir Mohamad sebagai calon perdana menteri.


Sumber: MalaysiaKini

No comments


Loading...