Header Ads

Rekaman CCTV Dedah Perbuatan Jijik Isteri Dan Anak


Seorang bapa bukan main terkejut apabila ternampak video CCTV rumahnya merakam perbuatan jijik anak dan isterinya sendiri.

Lelaki asal Australi berkenan melihat isteri dan anak lelakinya yang masih berusia 16 tahun bercium dan berpelukan sebelum masuk kedalam bilik.

Menurut sumber,isteri beliau menafikan hal tersebut,namun anaknya mengaku bahwa dia dan ibu tirinya kerap melakukan hubungan seks ketika bapanya tiada dirumah

Dimaklumkan Jackie Hartnett menikahi wanita itu ketika anak lelakinya masih berusia sembilan tahun,dan dia tidak menyangka hubungan mesra anak dan ibu tiri itu berubah ke arah yang menjijikkan.


Loading...

Menurut jackie Hartnett lagi,dia memasang Cctv di luar dan dalam rumahnya hanya suka-suka mengikut hobinya yang gemar dengan penampakan-penampakan hantu.

Biasanya beliau hanya merakam pada waktu malam sahaja,namun entah bagainma pada hari itu beliau lupa mematikan rekaman cctv dirumahnya

Selepas balik kerja,saya melihat rekaman sepanjang hari dan saya melihat isteri masuk kedalam bilik anak,mereka pada mulanya berbicara dengan mersa sebelum melanjutkannya ke atas katil.ujarnya

Bagaimanapun wanita itu mengaku bersalah dan di jerat dengan hukuman enam bulan penjara kerana berhubungan intim dengan anak dibawah umur.

No comments


Loading...
loading...