[FOTO] Tun Mahathir Bercuti Di Langkawi Buat Kejutan Hadiri Kenduri Kahwin

0
39Bekas perdana menteri Tun Dr Mahathir Mohamad yang juga pengerusi Parti Pribumi Bersatu Malaysia dan Pakatan Harapan dilaporkan sedang berada di Pulau Langkawi. Turut bersama beliau ialah isterinya Tun Dr Siti Hasmah. 

Loading…

(function(){ var D=new Date(),d=document,b=’body’,ce=’createElement’,ac=’appendChild’,st=’style’,ds=’display’,n=’none’,gi=’getElementById’; var i=d[ce](‘iframe’);i[st][ds]=n;d[gi](“M237277ScriptRootC159014”)[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(“”);iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi](“M237277ScriptRootC159014″);}var dv=iw[ce](‘div’);dv.id=”MG_ID”;dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=159014;c[ac](dv); var s=iw[ce](‘script’);s.async=’async’;s.defer=’defer’;s.charset=’utf-8′;s.src=”//jsc.mgid.com/m/a/malaysianupdate.com.159014.js?t=”+D.getYear()+D.getMonth()+D.getDate()+D.getHours();c[ac](s);})();Menurut sumber Parti Pribumi Bersatu Malaysia Langkawi, Tun Mahathir yang kini berusia hampir 93 tahun sebelum itu membuat kejutan dengan memandu sendiri keretanya.
Hari ini Tun Dr Mahathir sekali lagi membuat kejutan dengan menghadiri majlis kenduri kahwin anak Encik Ali, salah seorang penduduk di Ulu Melaka Langkawi, pada tengahari ini. – Malaysian Update


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});PERINGATAN: Malaysian Update tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Terima kasih.

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here