Header Ads

[Foto] Wanita hamil 8 Bulan Di Gilis Lori, Suami Meraung Tengok Janin Berterabur


Tidak mudah menenangkan hati suami,apabila suasana bahagia bertukar tragedi yang cukup memilukan.
Sri lestari meninggal dalam keadaan mengenaskan apabila terlibat dalam nahas ngeri,lebih memilukan lagi wanita berusia 34 tahun itu di kabarkan tengah mengandung 8 bulan.

Loading...
Dilokasi kejadian jalan l.lantas kawasan sliwangi susur kota bandung jelas terlihat keadaan mangsa yang cukup mengenaskan dalam kejadian yang berlaku semalam.
Dimaklumkan Sri lestari dan suami dalam perjalan balik kerumah selepas membeli barang persiapan untuk bersalin anak kedua mereka.
Ketika dalam perjalanan motor yang mereka tunggangi hilang kawalan membuat Sri lestari terjatuh kelorong lain sebelum di gilis lori yang datang dari arah berlawanan.
Menurut saksi, kemalangan itu berpunca daripada seorang lelaki yang melintas jalan,mangsa yang menunggang motor bersama suami  cuba mengelak sebelum hilang kawalan.
Dilokasi kejadian,suami Sri lestari yang hanya mendapat cedera ringan tidak dapat menahan sebak melihat keadaan isterinya serta danging bakal bayinya berterabur di atas jalan.
Bagaimanapun sejumlah keluarga yang dimaklumkan datang kelokasi kejadian untuk menenangkan mangsa termasuk anak perempuannya yang ang masih berusia 7 tahun.
Anggota penyelamat yang tiba dilokasi kejadian membuat pembersihan dan membawa jenazah serta suaminya ke hospital, Sementara pemandu lori dan pejalan kaki ditahan untuk membantu siasatan lanjut. - Malaysian Update

No comments

Loading...